La Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya organitza Una Jornada sobre Religió, ecologia i espiritualitat

888
sdr

(Islamcat.BCN) La Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya organitza la ‘Jornada RELIG 2019. Religió, ecologia i espiritualitat. Una oportunitat de diàleg per a la sostenibilitat’, el proper 27 de novembre a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.

Amb aquesta Jornada, la Direcció General d’Afers Religiosos vol reconèixer i fer difusió de projectes de recerca sobre sostenibilitat i religió i donar a conèixer recursos divulgatius i experiències sobre ecologia i sostenibilitat impulsades per les confessions religioses.

La Direcció General d’Afers Religiosos promou la innovació i la recerca en matèria de diversitat religiosa, amb la voluntat de contribuir a la millora del coneixement de la cultura religiosa en la societat catalana i l’impuls del diàleg interreligiós com a eina per fomentar la convivència i la tolerància. Mitjançant les convocatòries RELIG impulsades des de l’any 2014, Afers Religiosos dona suport a projectes de recerca amb la finalitat d’obtenir resultats científics i propostes d’intervenció aplicables en l’àmbit de la gestió de la diversitat religiosa, i es difonen els seus resultats a través de les jornades anuals RELIG.

La temàtica de la jornada RELIG d’enguany es destina a reflexionar sobre com els conceptes de desenvolupament sostenible i ecologia integral esdevenen punt de trobada i de diàleg entre les diverses confessions religioses. L’objectiu final és contribuir a generar debat i reflexió entre tots els agents implicats. A la jornada es presentaran projectes de recerca i formació universitària vinculats a la religió, la sostenibilitat, la natura i l’espiritualitat, així com una taula d’experiències sobre ecologia i sostenibilitat impulsades des de les confessions religioses, entre d’altres, la “Xarxa de Parròquies i comunitats cristianes EcoSolidàries”, i les aportacions des del budisme, l’islam i la fe bahà’í.

Programa de la jornada RELIG 2019: Religió, ecologia i espiritualitat

Inscripcions

Les inscripcions es poden realitzar fins el 22 de novembre. Podeu consultar el programa i el formulari d’inscripció als enllaços següents:

Programa per a personal de la Generalitat de Catalunya (codi 10202)

Programa i inscripció per al personal de l’Administració Local (codi 20028)

La jornada s’adreça a empleats públics en general i, específicament, a aquells que hagin de planificar serveis públics o atendre persones d’orígens culturals i de religions diverses; professionals de l’àmbit d’intervenció social, l’ecologia i la sostenibilitat; personal investigador en matèria d’afers religiosos i sostenibilitat; i personal vinculat al teixit associatiu religiós i mediambiental.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí