La seu d’UCIDCAT acull la commemoració del naixement del profeta Mohammad (WA)

492
ISLAMCAT. Assistents jornada

Islamcat.Bcn

El passat dissabte, dia 23 d’octubre de 2021, la comissió de dones d’UCIDCAT va organitzar una festa a la seu de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT) ubicada al carrer Pintor Ribalta número 9-11 de la ciutat de Barcelona. L’activitat va ser dirigida a nens, nenes i mares amb l’objectiu de celebrar l’aniversari del naixement del profeta Mohammad (que la pau de Déu sigui amb ell).

La jornada va començar a les 5 de la tarda amb diferents activitats. La paraula de benvinguda va ser a càrrec de la Prof. Latifa Dlam que va agrair a totes les famílies presents a la seu d’UCIDCAT. Posteriorment es va dur a terme una xerrada sobre la vida del profeta Mohammad (que la pau de Déu sigui amb ell) i a recordar als presents la importància que te aquest dia i el fet de recordar i tenir present el nostre profeta (SW) durant qualsevol moment de les nostres vides, els 365 dies de l’any. En la xerrada va destacar la biografia del profeta (SW) d’una manera fàcil i didàctica pels nens, nenes i mares assistents i va animar-los a participar mitjançant una xarrada oberta, on han participat tant nens i nenes com els adults presents.

Després d’aquestes paraules, on van participar també les mares creant així un debat, van haver-hi activitats per les nenes i els nens on van gaudir d’una gran festa.

Al final UCDCAT va oferir un gran berenar on no va faltar res: tot tipus de dolços, salats, sucs i té de menta, tradicional del Marroc. Acabada la festa a l’horari previst, totes les convidades i convidats van sortir satisfets d’haver gaudit d’aquesta festa organitzada per la Comissió de dones d’UCIDCAT.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí