Tornem a la rambla de Raval amb la celebració comunitària de L’IFTAR

539

Islamcat.BCN

Enguany la celebració conjunta de la Pasqua i l’Iftar, impulsada pel Grup Interreligiós del Raval torna al format presencial ahir dijous 21 d’abril a les 20h, la Rambla del Raval va acollirà aquesta celebració que es centrarà en transmetre un missatge de Pau, a través la lectura d’un text en les diferents llengües de les comunitats representades en el Grup Interreligiós del Raval A continuació s’ha fet un minut de silenci per la Pau mundial i la crida a l’oració per donar pas a un sopar comunitari amb el qual es celebrará el trencament del dejuni del Ramadà amb la comunitat musulmana i es compartirà una mona de Pasqua de la tradició cristiana. Mes de 400 persones van participar en aquest Iftar malgrat el temps plujós que ens ha acompanyat.

L’acte d’enguany forma part  també  dels programes de celebracions del 20è aniversari de la creació de la Fundació Tot Raval.

Al acte van assistir molts càrrecs politics, i responsables de les administracions de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Barcelona i membres de les diferents  comunitats religioses membres del Grup Interreligios del Raval GIR.

L’acte ha segut cobert per molts mitjans de comunicació del barri del Raval, de la ciutat  i per la televisió catalana TV3.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí