Suspensió d’activitats en els Llocs de culte Musulmà a Catalunya

1825

(ISLAMCAT.BCN) Davant la situació de l’evolució actual de la pandèmia per COVID-19 a casa nostra, i davant les indicacions de les autoritats sanitàries de la Generalitat de Catalunya, emetem les següents recomanacions urgents relatives a activitats, classes d’àrab, classes d’educació islàmica i l’oració col·lectiva que s’estan portant a terme a les Mesquites i Llocs de culte musulmà a Catalunya.

Recomanem la suspensió de:

  • Les Classes d’àrab i d’educació islàmica que les comunitats imparteixen en les Mesquites, llocs de culte i seus de les seves associacions.
  • La Oració (Salat) de Divendres d’aquesta setmana dia 13 de març de 2020 i de la setmana següent divendres dia 20 de març.
  • La pregària col·lectiva de qualsevol de les cinc oracions diàries. Recomanem el tancament de les mesquites/Oratoris durant aquesta setmana i la següent, procedint a realitzar l’oració individualment en cada domicili.

Recomanem seguir aquestes indicacions i les que procedeixin de fonts oficials de les autoritats de la Generalitat de Catalunya, sempre vetllant pel bé comú, la salut pròpia i pel proïsme, aportant la nostra responsabilitat i hàbits higiènics a la salut pública de tota la societat Catalana.

Barcelona 12 de març de 2020

UCIDCAT

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí