Mitjançant el present avís, la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya UCIDCAT-, amb domicili social al carrer Pintor Ribalta 9-11 baixos esquerra, 08028, Barcelona, informa els usuaris de la pàgina web islamcat.org de la seva política de protecció de dades de caràcter personal.

L’ús de la web d’UCIDCAT i de qualsevol dels serveis que s’incorporen en ell suposa a plena acceptació de les condicions que es manifesten en la política de privacitat que s’exposa.

 

1. Recollida de dades i consentiment per tractar-les.

En compliment de la Llei 15/1999, del 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, s’informa que les dades personals que es sol·licitin en els nostres formularis, que ens siguin facilitats per mitjà de les nostres adreces de correu electrònic o els que se’ns facin arribar i que siguin necessaris per a la realització de treballs de recerca o cens de la comunitat musulmana, s’inclouran en els nostres fitxers de dades personals, titular i la responsable de les quals UCIDCAT. Així mateix, quan una persona ompli qualsevol dels formularis amb les dades personals que es sol·licitin i accepti l’enviament o ens enviï un missatge electrònic amb dades personals, autoritza –i consent– expressament a UCIDCAT per tractar i incorporar als nostres fitxers les dades personals facilitades i totes les dades que es generin en relació amb la seva participació o ús dels diferents productes o serveis que s’ofereixen en aquesta pàgina web, si bé amb caràcter revocable, i sense efectes retroactius, i accepta les condicions del tractament expressades a continuació.

Així mateix, informem que totes les dades seran tractades amb la màxima confidencialitat i d’acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals.

UCIDCAT no es responsabilitza del tractament de les dades personals de les pàgines web a les quals l’usuari pugui accedir per mitjà dels diferents enllaços que conté la nostra pàgina web.

Aquesta pàgina web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a l’Estat espanyol, a la qual queden sotmeses les persones, tant nacionals com estrangeres, que utilitzin aquest web.

2. Finalitats del tractament.

Les dades que sol·licitem són les adequades, pertinents i estrictament necessaris per la finalitat amb la qual es recullen, mai seran utilitzades amb una finalitat diferent a aquella per a la qual han estat cedits, i en cap cas l’usuari està obligat a facilitar-nos-els; no obstant això, són absolutament necessaris per a poder dur a terme els serveis que li oferim. Tret que específicament s’estableixi el contrari, es considerarà necessari emplenar tots els camps de cada formulari; per a això l’usuari haurà d’emplenar els formularis amb dades veritables, exactes, complets i actualitzades. L’usuari serà l’únic responsable de qualsevol mal o perjudici, directe i indirecte, que ocasioni a UCIDCAT o a qualsevol tercer per emplenar els formularis amb dades falses, inexactes, incomplets o no actualitzades, o amb dades de tercers. La nostra pàgina web obté les dades personals de l’usuari mitjançant la recepció de diversos formularis i per mitjà del correu electrònic, amb les següents finalitats:

a) Gestió administrativa i execució i desenvolupament de tota activitat de recerca pròpia d’UCIDCAT, així com gestió de l’usuari en els diferents serveis posats a la seva disposició per UCIDCAT.

b) Quan la persona interessada envia les dades personals i l’adreça electrònica a UCIDCAT, autoritza expressament la seva utilització a l’efecte de comunicacions periòdiques, incloses de forma expressa les que es realitzin per correu electrònic que UCIDCAT o les entitats adherides a UCIDCAT  duguin a terme amb els seus membres. En definitiva, qualsevol persona que ens faciliti les dades personals per a qualsevol de les finalitats descrites, així com possibles interessats, per a informar-los de les activitats o notícies, cursos de formació, congressos, jornades, etc., i de qualsevol oferta de serveis i productes relacionats amb les activitats que desenvolupa UCIDCAT.

UCIDCAT es reserva el dret de decidir la incorporació o no incorporació de les dades d’aquestes persones als seus fitxers.

3. Exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades personals.

Pots exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les teves dades personals des d’aquí.

4. Seguretat

UCIDCAT, en resposta a la confiança dipositada en nosaltres i tenint en compte la importància en matèria de protecció i confidencialitat que requereixen les dades personals de l’usuari, l’informa que ha adoptat totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries per a salvaguardar la seguretat tal com exigeix la normativa vigent que regula el reglament de mitjans de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

5. Cookies

Amb aquest avís, UCIDCAT comunica als usuaris que utilitzen galetes (cookies) quan naveguen per les diferents pantalles i pàgines de la web. Les galetes utilitzades per UCIDCAT són emmagatzemades en el disc dur de l’usuari però no poden llegir les dades contingudes en el disc ni els arxius galeta creats per altres proveïdors. UCIDCAT utilitza les galetes amb l’objectiu de reconèixer als usuaris que s’hagin registrat i poder oferir-los un servei millorat i més personalitzat. Així mateix, són utilitzades per obtenir informació totalment anònima sobre dades d’accés, per mesurar alguns paràmetres de trànsit en la pròpia pàgina web i calcular el nombre de visites, de manera que UCIDCAT pugui enfocar i ajustar els serveis oferts més efectivament. No obstant això, l’usuari podrà impedir la generació de galetes amb l’opció corresponent que tingui el seu programa navegador. En aquest cas, la pàgina web continuarà sent operativa, però sense els avantatges de la personalització.

6. Comunicacions comercials per correu electrònic.

En compliment de l’article 21 de la Llei de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, que prohibeix l’enviament de comunicacions comercials per mitjà del correu electrònic que prèviament no hagin estat autoritzades expressament pels destinataris, l’informem que l’acceptació d’aquestes condicions d’ús i política de privacitat implica la seva autorització expressa per a fer-li enviaments informatius, comercials, publicitaris i promocionals per aquest mitjà a l’adreça facilitada. No obstant això, si no desitja rebre les nostres comunicacions comercials per mitjà del correu electrònic, pot sol·licitar-ho en l’enviament comercial que vulgui, seguint les instruccions que hi ha en cada enviament.

7. Modificació d’aquesta política de privacitat.

Aquesta política de privacitat ha estat establerta amb data 5/01/2019. UCIDCAT es reserva el dret en el futur de modificar la seva política de protecció de dades d’acord amb el seu criteri o per causa d’un canvi legislatiu, jurisprudencial o en la pràctica professional. Si UCIDCAT introdueix alguna modificació, el nou text serà publicat en aquesta mateixa pàgina, on l’usuari podrà tenir coneixement de la política de protecció de dades. En qualsevol cas, la relació amb l’usuari es regirà per les normes previstes en el moment precís en què s’accedeix al lloc web i, per tant, és obligatori llegir-les cada vegada que ens faciliti les seves dades per mitjà de la nostra pàgina web.