Adel Najjar elegit nou president del consell consultiu d’UCIDE

1066

Islamcal.Madrid

Ahir diumenge, dia 7 de novembre del 2021, va tenir lloc l’assemblea ordinària del consell consultiu de la Unió de Comunitats Islàmiques d’Espanya (UCIDE). La reunió va tenir lloc a la seu d’UCIDE, ubicada al número 5 del carrer Anastasio Herrero de la capital espanyola Madrid.

La reunió es va iniciar a les 11:00h i va finalitzar a les 15:00h seguint l’ordre del dia següent:

  1. Obertura de la reunió amb lectura del CORAN
  2. Elecció del president del consell consultiu.
  3. Informe del president sobre les novetats rellevants d’UCIDE
  4. Presentació de l’informe econòmic d’UCIDE
  5. Presentació de l’informe d’activitats d’UCIDE.
  6. Prec i preguntes

Pel que fa a l’elecció del president del consell consultiu, la junta va presentar davant del consell consultiu dues candidatures i, després de debatre-les i sotmetre-les a un procés electoral secret, el consell consultiu va triar el senyor Adel Najjar com a nou president.

El president electe, en la seva paraula, va agrair la confiança dipositada en la seva persona pel consell consultiu i es va comprometre a assumir la seva responsabilitat per a la consolidació d’UCIDE i el bon funcionament del seu consell consultiu.

Després el president d’UCIDE, el Sr. Aiman ​​Adlbi, va presentar un informe sobre les novetats rellevants a UCIDE, tot seguit es van presentar els dos informes, econòmic i d’activitats d’UCIDE que van ser aprovats per unanimitat pel consell consultiu.

Després d’obrir una sessió de precs i preguntes, el president del consell consultiu d’UCIDE va ​​concloure la reunió amb una pregària a les 15.00 h.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí