Es reuneix la junta de la Unió de Comunitats Islàmiques d’Espanya (UCIDE)

545

Islamcat.Madrid

Dissabte passat, dia 5 de novembre del 2021, va tenir lloc la reunió de la junta de la Unió de Comunitats Islàmiques d’Espanya (UCIDE). La reunió va tenir lloc a la seu d’UCIDE, ubicada al número 5 del carrer Anastasio Herrero de la capital espanyola Madrid.

La reunió es va iniciar, a les 19:00h, amb la recitació d’algunes versicles del sagrat Alcorà, després va prendre la paraula el president d’UCIDE, el senyor Aiman ​​Adlbi, que va agrair als membres de la junta per assistir a la reunió i, també per la disponibilitat i l’esforç que estan prestant cada dia per al bon funcionament de la federació.

Tot seguit es va presentar l’ordre del dia de la reunió i que va ser acceptat per unanimitat pels membres de la junta abans d’iniciar-ne el desenvolupament punt a punt.

Els membres de la junta d’UCIDE van analitzar la situació en què es troba la federació, detectant les dificultats que tenen les unions regionals per poder exercir la responsabilitat que els toca a l’hora de representar comunitats islàmiques cadascuna a la seva comunitat autònoma. També es van analitzar les possibles vies que puguin consolidar el treball que realitza UCIDE i visibilitzar-lo.

La junta d’UCIDE va ​​destacar també la situació financera i el pla d’actuació que tenia programada tenint en compte les limitacions i restriccions generades pel COVID19.

La reunió va finalitzar amb una pregaria a les 22:00h.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí