La Comunitat Islàmica Darul Amal inaugura una nova Mesquita a la ciutat de Barcelona

836

El passat diumenge, dia 3 de març de 2019, la Comunitat Islàmica Darul Amal va organitzar una jornada d’inauguració de la nova seu ubicada al Carrer Vistalegre, número 18 de la ciutat de Barcelona.
La jornada va començar a les 18:30h amb una recitació d’alguns versicles del sagrat Alcorà, després una presentació de la comunitat per el seu president, el senyor Habibur Rahman, que va agrair a tots els membres de la comunitat per seu suport i paciència fins el dia d’obertura.

El president de la comunitat va explicar amb detall tot el procés de reformes, les despeses, les dificultats i sobre tot la manca de recurs econòmics per portar a terme el projecte.
Després va intervenir el president de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya, el senyor Mohamed El Ghaidouni, que va agrair a la junta de la comunitat pel seu esforç i dedicació, als membres de la comunitat per la paciència i suport que van brindar a la junta per dur a terme el projecte i a l’ajuntament de Barcelona que va donar suport a la comunitat mitjançant la Oficina d’Afers Religiosos de l’Ajuntament.
El Ghaidouni va subratllar que l’Islam és la segona religió del país i els musulmans catalans han superat el mig milió de persones. La mesquita ha de ser un punt de trobada pels ciutadans i ha jugar un paper important a l’hora d’implicar els musulmans al teixit social i cultural, va afegir el president d’UCIDCAT.
La jornada va finalitzar amb una conferència impartida por un teòleg musulmà pakistanès, que estava de visita a la ciutat de Barcelona aquell cap de setmana. El professor va parlar del rol de la mesquita a l’Islam; no només com a lloc de culte, sinó com a institució que ha de donar resposta a totes les preguntes del musulmà.
La jornada va finalitzar amb un sopar en honor a tots els convidats.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí