Nota de premsa: sobre el atemptat de Nova Zelanda, UCIDCAT

948

(Islamcat.BCN 15/03/2019)

Enèrgica condemna pel terrible atac a dues mesquites a Christchurch, Nova Zelanda.

Des de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT), expressem la nostra més enèrgica condemna i rebuig del terrible atac a Christchurch, en la qual han perdut la vida més de 49 persones «A la mesquita de Deans Avenue, 41 han perdut la vida. A la mesquita de Linwood, set han perdut la vida«.

«Això només pot ser descrit com un atac terrorista«, ha dit la ministra neozelandesa, Jacinda Ardern.
Els catalans musulmans manifestem les nostres més profundes i sentides condolences, davant la tràgica pèrdua de vides humanes, persones innocents que complien amb l’oració comunitària de divendres a les dues mesquites.

Ens unim els musulmans a les oracions, davant aquest terrible atac, sent solidaris amb les víctimes, units i agermanats tots en les nostres pregàries i el nostre més sentit afecte.

També volem manifestar a les víctimes, i als seus familiars i amics, el nostre sentiment de solidaritat i suport en aquests difícils moments que travessen, com a germans que som tots, amb emotius desitjos de ràpida recuperació per als ferits.

La nostra crida als governs i polítics, a projectar polítiques que afavoreixen la convivència i consoliden la pau entre els ciutadans per posar fi a l’odi, al racisme, a la xenofòbia i a la islamofòbia.

Barcelona, 15 de març de 2019

Mohamed El Ghaidouni El Morabet
President d’UCIDCAT

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí