ENTRE JOVES organitza un IFTAR benèfic

280

Islamcat.BCN

El sagrat mes de Ramadà implica el dejuni dels musulmans i una entrega espiritual a la fe. De vegades pot ser difícil compaginar estudis, treball (inclús ambdós) amb el compliment de les pregàries i el dejuni. Imagineu estar en guerra, desplaçats i sense l’estabilitat de la qual molts de nosaltres disposem (i de vegades no som prou agraïts). Imagineu no tenir on resar taraweh. Imagineu haver perdut la vostra vida, la vostra casa, el vostre veïnatge, que tot hagi desaparegut. Imagineu no saber si tindreu què menjar. Ni saber si arribareu al pròxim Ramadà.
 
No cal imaginar molt, doncs més de 2 milions de persones ho estan vivint ara mateix a la Franja de Gaza. I és que, entre el riu y la mar, hi ha qui resisteix amb el cor al puny.
 
Abu Haraira (que Allah estigui complagut amb ell) narrà que el Missatger de Déu (sws) digué: «Quan un home mor, totes les seves obres es desprenen d’ell excepte tres: sadaqa jariya, el coneixement del qual la gent es beneficïi i els fills virtuosos que resin per ell«.
 
Tots els beneficis generats seran donats a l’ONG Muslim Relief.
LINK D’INSCRIPCIÓ: IFTAR BENÈFIC

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí