La Comunitat ALOUAHRA de Mataró organizza un IFTAR per la interculturalitat i la convivéncia.

294

Islámica.Mataró

El passat dijous, 4 d’abril de 2024, la comunitat islàmica ALOUAHDA de Mataró va organitzar una jornada d’IFTAR que va atraure l’atenció de diversos membres destacats de la ciutat. Amb la presència de l’alcalde, diversos regidors de l’ajuntament, representants de diversos partits polítics i del teixit associatiu de la ciutat, l’esdeveniment va iniciar amb un discurs de benvinguda a càrrec del president de la comunitat, el Sr. Abdelillah El

Aquest acte va servir com a plataforma per exposar la situació delicada que pateixen els musulmans a la franja de Gaza. Mitjançant un comunicat oficial, la comunitat va condemnar fermament els actes de genocidi perpetrats per l’exèrcit d’Israel. Així, es va posar de manifest la solidaritat i el suport cap als qui pateixen aquesta situació de conflicte.

El Sr. Mohamed El Ghaidouni, en la seva intervenció, va expressar el seu agraïment a la comunitat per la seva organització impecable i el seu compromís en la normalització i visibilització de la pràctica religiosa islàmica a la ciutat.

De la mateixa manera, el Sr. Agustí Iglesias, en representació de la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, va expressar el seu reconeixement cap als membres de la comunitat per ser pioners en l’organització d’aquesta jornada d’IFTAR, mostrant així la diversitat religiosa present al territori català.

L’alcalde de la ciutat, el Sr. David Bote, en la seva intervenció va agrair a la junta de la comunitat i a tots els seus membres per la tasca que duen a terme. Va subratllar la implicació de la comunitat en la construcció d’una ciutat diversa, respectuosa, multicultural i multireligiosa. Va reconèixer l’esforç col·lectiu en la promoció de la convivència i el respecte entre les diferents cultures i religions presents a la ciutat.

La jornada d’IFTAR va ser, sens dubte, un punt de trobada i d’enriquiment cultural i religiós per a tots els assistents. La comunitat ALOUAHDA de Mataró ha demostrat una vegada més el seu compromís amb la pau, el respecte i la convivència, fent de la diversitat el seu principal valor.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí