ASCAAF Celebra una jornada d’IFTAR commemorant el dia internacional de la dona treballadora.

776

Islamcat.Terrassa

El passat 23 de març de 2024, la ciutat de Terrassa va ser testimoni d’un esdeveniment memorable: la jornada d’Iftar organitzada per l’Associació Catalana d’Amistat i el futur (ASCAAF) de Terrassa. A les 18:30h, al carrer de Huelva número 7, es va teixir un tapís de diversitat i convivència commemorant el dia internacional de la dona treballadora .

L’assistència a aquesta jornada va reflectir la diversitat i la pluralitat que caracteritza la nostra societat. Representants de l’ajuntament de la ciutat, del teixit associatiu i polític català van ser-hi presents, donant suport i fent patent el valor de la interconnexió entre les diferents comunitats.

L’organització d’aquest esdeveniment va ser possible gràcies al suport inestimable del Consolat del Regne del Marroc, que va contribuir a enriquir aquesta trobada amb el seu suport i col·laboració.

Destacades personalitats van prendre la paraula durant la jornada, entre elles el president de l’Associació, el Sr. Sellam El Haouachi, i la Sra. Lluisa Melgares, qui va representar l’alcalde de la ciutat. També va destacar la presència del Sr. Charif Cherkaoui, cònsol del Regne del Marroc a Barcelona, entre altres il·lustres convidats.

L’Iftar va transcendir més enllà d’una simple celebració religiosa; va ser també un moment per a commemorar el Dia Internacional de la Dona Treballadora. Diverses dones van ser reconegudes per la seva contribució i dedicació en aquest acte, posant de manifest la importància de la igualtat i el respecte a la diversitat de gènere.

Durant les intervencions, es va posar de manifest la importància del mes de Ramadà i els valors que en sorgeixen: solidaritat, fraternitat i pau. Així mateix, es va destacar la tasca de la comunitat marroquina a Catalunya en la difusió i visibilització de la seva cultura i tradicions, enriquint la nostra societat amb la seva diversitat.

El Dia Internacional de la Dona Treballadora va ser un tema central de les discussions, amb un èmfasi especial en el paper de la dona marroquina resident a Catalunya. Es va reflexionar sobre els reptes i les conquestes d’aquest col·lectiu, reafirmant el compromís amb la seva integració i reconeixement.

El president de l’Associació ASCAAF va concloure l’acte amb un agraïment sincer a tots els assistents, subratllant la importància de la convivència i el diàleg intercultural. Amb un esperit de continuïtat i col·laboració, es va anunciar la propera jornada d’Iftar per al 2025, amb la confiança que seguirà sent un espai de trobada i enriquiment mutu.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí