El Consell Consultiu d’UCIDE es reuneix a la seu central a Madrid

545

Islamcat.Madrid

Dissabte passat, dia 18 de juny de 2022, va tenir lloc la reunió extraordinària del Consell Consultiu de la Unió de Comunitats islàmiques d’Espanya (UCIDE) amb el següent ordre del dia:

  • Realitzar un diagnòstic per identificar i millorar els ensenyaments d’àrab i de religió islàmica a les comunitats islàmiques (vinculades a UCIDE) i veure quins resultats s’obtenen en relació amb l’esforç material, humà i de temps que s’hi inverteix.
  • Intercanvi d’opinions i decisions sobre programes per als sectors més vulnerables de la comunitat (joventut i dona).
  • Presentació de la memòria d’activitats dels components de la UCIDE.

La reunió es va iniciar amb la recitació d’alguns versicles del sagrat Alcorà seguit de la paraula de benvinguda del president del C.C. d’UCIDE, Sr. Adil Najjar que va agrair els membres del C.C d’UCIDCAT per assistir a la reunió que valora de molt important pel temes a tractar.

El president d’UCIDE, Sr. Aiman Adlbi, en la seva intervenció va fer un anàlisis de la situació d’ensenyament d’àrab i de l’educació islàmica a les comunitats islàmiques en tot el territori espanyol. Valoració enfocada des de la seva experiència com a expulsor del mètode andalusí, com a professor i com a formador de professors.

Els reunits van concloure la necessitat d’un programa unificat que ha d’incloure el context social i cultural del país, unificar els aïnes didàctiques entre els professors i voluntaris i professionalitzar la ensenyança d’àrab i de l’educació islàmica a les comunitats islàmiques arreu del país.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí