El delegat de la CIE a Catalunya es reuneix amb el president i el secretari de la Entitat a Madrid.

637

Islamcat.Madrid

El passat divendres, dia 17 de juny de 2022, el delegat de la Comissió Islàmica d’Espanya a Calalunya, el Sr. Mohamed El Ghaidouni El Morabet, es va reunir amb el president i el secretari de la CIE, el Sr. Aiman Adlbi y el Sr. Mohamed Ajana respectivament.

En aquesta reunió s’han tractat temes relacionades amb la situació de les comunitats islàmiques a Catalunya com es el tema del menú Halal als centre penitenciaris de Catalunya, la ensenyança religiosa islàmica als centres educatius i el tema del sacrifici religiós.

El delegat de la CIE a Catalunya va informar al president de la CIE sobre la situació de les comunitats islàmiques a Catalunya, la dificultat que tenen multes comunitats per regularitzar l’activitat del culte musulmà i l’obtenció de llicencia d’activitat com a lloc de culte. També va informar de la gestió que està portant a terme conjuntament amb la Federació del Consell Islàmic de Catalunya per normalitzar el menú Halal als centres penitenciaris de Catalunya i la iniciativa de treballar juntament amb el departament de sanitat, agricultura i la direcció General d’afers religiosos un possible manual de bones pràctiques sobre el sacrifici Religiós.

El president de la CIE, en la seva intervenció, va expressar el seu suport al delegat de la CIE a Catalunya agraint el treball que està portant a terme a Catalunya i la bona relació que te amb totes les federacions i les comunitats de comunitat autònoma.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí