La Comunitat Islàmica de Santa Margarida i Els Monjos celebra una festa de fi de curs.

567

Islamcat.Monjos

Diumenge passat, dia 19 de juny de 2022, la Comunitat Islàmica de Santa Margarida i els Monjos, va celebrar la festa de fi de curs de l’any escolar 2021-2022. La jornada va tenir lloc a la Casa de Cultura Mas Catarro de les 18:00 ha les 20:00 h.

La jornada va iniciar-se amb la recitació d’alguns versicles del sagrat Alcorà, recitats per l’imam de la comunitat, seguits per la intervenció de benvinguda del president de la Comunitat, el Sr. Mohamed Mansri, que va agrair als membres de la comunitat pel suport que estan donant a la junta perquè la comunitat pugui dur a terme els projectes designats com és l’ensenyament d’àrab i l’educació islàmica als nens i nenes de la comunitat.

Els membres de la comunitat que van assistir a la jornada, van tenir l’oportunitat d’assistir a una diversa presentació dels alumnes, recitació col·lectiva de l’Alcorà, poesia àrab, teatre i diverses cançons clàssiques.

L’acte es va marcar pel lliurament de certificats de reconeixement a tots els alumnes que van assistir a les classe durant l’any escolar 2021-2022.

La cloenda de l’acte ha estat a càrrec del president de la Unió de Comunitats islàmiques de Catalunya (UCIDCA), Sr. Mohammad El Ghaidouni, que alhora va agrair als membres de la junta de la comunitat per l’esforç i el treball duent a terme i als membres de la comunitat pel suport que estan donant a la comunitat. El president d’UCIDCAT ha subratllat la importància de l’ensenyament de l’àrab i l’educació islàmica per enfortir i consolidar la identitat dels nostres fills i filles.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí