UCIDCAT organitza una sessió formativa a les professores d’àrab i educació islàmica de la Comunitat Islàmica Elhidaya de Torelló.

442

Islamcat.Torelló

El passat dissabte, dia 30 de setembre del 2023, va tenir lloc una sessió formativa dirigida a les professores d’àrab i educació islàmica de la comunitat islàmica Elhidaya de Torelló.

La sessió ha estat impartida pel president de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya, el Sr. Mohammad El Ghaidouni, que va abordar en aquesta sessió:

  • El marc jurídic en què es desenvolupa la educació islàmica a Espanya.
  • El contingut curricular i els llibres de textos que responen a la necessitat d’un ensenyament compatible amb els valors del país.
  • Com es prepara una classe des d’una pedagogia i didàctica contemplades al curricular escolar de primària i secundària del departament d’educació català.

Analitzem també les dificultats que tenen les professores a l’hora de portar a terme les classes, sobretot els caps de setmana. També es va parlar de la responsabilitat que han d’assumir tant els responsables de les comunitats com les famílies perquè aquesta activitat es pugui desenvolupar en condicions favorables.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí