La Comunitat Musulmana de Manlleu rep els joves participants a la cimera antirumors.

459

Islamcat.Manlleu

Ahir dissabte, dia 14 d’octubre de 2023, la Comunitat Musulmana de Manlleu va rebre a la seva seu el grup de joves procedents de diverses ciutats espanyoles per participar a la cimera antirumors, organitzada aquest any a la ciutat de Manlleu com a únic municipi de la Catalunya central, membre de la xarxa antirumors.

La cimera té com a objectiu la reflexió sobre les estratègies i les possibilitats i les pràctiques que ajuden a reduir els rumors sobre la diversitat cultural i crear una xarxa de joves a tot l’Estat per lluitar contra l’exclusió cultural i social.

Els joves participants a la cimera van visitar la seu de la Comunitat Musulmana de Manlleu on han estat rebuts per la junta de la comunitat i el president d’UCIDCAT.

Després d’una intervenció de benvinguda del president de la Comunitat, el Sr. Mohammad El Ghaidouni, president d’UCIDCAT, en la seva intervenció va agrair als joves participants a la cimera i a la junta de la Comunitat per l’acte magnífic de recepció dedicat a aquests Joves.

El Sr. El Ghaidouni, va explicar als assistents les activitats que s’organitzen a la seu de la comunitat, l’obertura de la comunitat a la ciutadania i la seva participació activa a les activitats de la ciutat. El president d’UCIDCAT va concloure la seva intervenció subratllant la importància dels joves, i aquests van ser el futur del país. «Heu de ser conscients de la responsabilitat que heu d’assumir, heu de lluitar per fer realitat els vostres somnis, sou l’esperança d’aquest país, sou el futur d’aquest país» ha recalcat el Sr. Ghaidouni.

L’acte va finalitzar amb un dinar que la comunitat va preparar per a tots els visitants.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí