Reunió de la Junta de la Comissió Islàmica d’Espanya (CIE)

495

Islamcat.Madrid

El diumenge, dia 28 de gener de 2024, va tenir lloc la celebració de la reunió de la junta de la Comissió Islàmica d’Espanya (CIE) per abordar temes crucials per a la comunitat islàmica espanyola. La reunió va començar a les 11:00h del matí a la seu de l’associació Musulmana d’Espanya, ubicada al carrer Anastasio Herrero numero 5 de la capital Madrid.

La jornada va començar amb una solemne apertura, on es va destacar la importància de la fe i la unitat en la comunitat islàmica. Aquest acte va incloure la lectura de versicles del sagrat Alcorà, reforçant la devoció i la connectivitat espiritual entre els membres presents.

Seguidament, el president de la CIE, el Sr. Ayman Adlbi, va prendre la paraula, oferint una intervenció carregada de significat i orientada a inspirar la col·laboració i la cohesió entre els membres de la junta. Va subratllar la necessitat de treballar conjuntament per abordar els reptes actuals i millorar la imatge de la comunitat islàmica a Espanya.

Un dels punts culminants de la reunió va ser la preparació del calendari de les actuacions de la CIE per al primer semestre de l’any 2024. Es va donar prioritat a iniciatives que promouen la comprensió cultural, la integració i el diàleg interreligiós. A més, es va fer èmfasi en la importància de ser agents de canvi positius a la societat espanyola, contribuint a la diversitat cultural i religiosa amb valors islàmics.

La part final de la reunió va ser dedicada als precs i preguntes, un moment d’intercanvi obert entre els membres de la junta. Es van abordar inquietuds específiques i es va fomentar la participació activa per aconseguir una presa de decisions consensuada i inclusiva.

En resum, la reunió de la Junta de la Comissió Islàmica d’Espanya va ser un esdeveniment transcendental que reflecteix la determinació de la comunitat islàmica espanyola de contribuir positivament a la societat. Amb un enfocament en la unitat, el diàleg i la acció col·lectiva, la CIE ha establert les bases per a un any 2024 ric en iniciatives i col·laboració, afavorint el creixement i la comprensió mútua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí