El President d’UCIDCAT es reuneix amb la Nova Junta de la Comunitat Islàmica de Sant Vicenç de Castellet

989

Islamcat.BCN

Ahir, dimarts, dia 30 de gener de 2024, el president de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT) va mantenir una reunió amb la nova junta de la Comunitat Islàmica de Sant Vicenç de Castellet. L’encontre va ser una oportunitat clau per abordar diversos temes d’interès per a la comunitat i establir una línia de col·laboració efectiva.

Un dels punts destacats de la reunió va ser la informació proporcionada per la nova junta sobre l’estat actual de la tramitació de la llicència d’activitat per a la nova seu de la comunitat. S’han compartit les dificultats que han sorgit en aquest procés i les gestions necessàries per superar aquestes barreres, amb l’objectiu final de traslladar-se a les noves instal·lacions. El president d’UCIDCAT va expressar el seu suport i va oferir recursos per facilitar aquesta transició.

Durant la reunió, es van abordar les diverses activitats que duu a terme la Comunitat Islàmica de Sant Vicenç de Castellet. Es va destacar la importància de les classes d’àrab i educació islàmica que ofereixen, contribuint a la preservació de la cultura i la transmissió del coneixement religiós. A més, es va discutir sobre els preparatius relacionats amb el proper mes sagrat de Ramadà, posant èmfasi en la importància d’organitzar activitats significatives per als membres de la comunitat.

La reunió va concloure amb l’esperança compartida de que aquesta col·laboració entre UCIDCAT i la Comunitat Islàmica de Sant Vicenç de Castellet sigui fructífera i beneficiosa. L’intercanvi de perspectives i la voluntat de treballar colze a colze per superar els obstacles evidencien el compromís de les dues entitats en la promoció de la unitat i el benestar de la comunitat islàmica a Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí