L’Arquebisbat de Barcelona acull una reunió del Cardinal Joan Josep Omella i representants de la comunitat islàmica de la ciutat.

807

islamcat.Bcn

Avui dia 1 de mars 2023, representants de Les federacions islàmiques de Catalunya, Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT), la Federació del Consell Islàmic de Catalunya (FCIC) i representants de la Federació d’entitats pakistaneses de Catalunya i Espanya (PAK FEDERACIÓ) van tenir una audiència privada amb el Sr. Card. Joan Josep Omella a la seu de l’Arquebisbat de Barcelona.

L’objectiu de la trobada és el compromís de continuar treballant en favor de l’entesa i del diàleg entre confessions a favor de la Pau i la solidaritat entre les comunitats de fe.

Les nostres federacions van insistir sobre el fet de condemnar totes les formes de violència, d’agressió i d’atac a fidels o als seus temples. També les tres federacions musulmanes de Catalunya han rebutjat  quals vol ofensa o profanació de símbols sagrats de totes les religions. Hem coincidit tots els reunits en què les nostres religions sempre estan compromeses amb la ciutadania i estan treballen juntes per protegir la llibertat i els drets religiosos de tots els catalans i catalanes per construir una societat en la qual les persones visquin amb dignitat i respecte.

El Sr. Card. Joan Josep Omella ha estat atent a tots els neguits compartits que hem transmès, així ens va expressar el seu compromís de consolidar encara més la col·laboració entre les religions de Catalunya en el marc del Grup de Treball Estable de Religions, obrint nous camins de suport mutu i de treball continu.

Finalment hem agraït al Sr. Card. Joan Josep Omella la seva cordialitat i la seva disponibilitat de dedicar-nos del seu temps i agenda aquesta audiència privada.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí