El Centre Cultural Islàmic de Cornellà organitza la jornada d’Iftar de Ramadà 2023

580

Islamcat.Cornellà de LLobregat

Ahir 28 De març de 2023  va tenir lloc  la celebració del Iftar del Ramadà. Aquesta celebració organitzada pel Centre Cultural Islàmic Al-Tauba de Cornellà de Llobregat en col·laboració amb la Federació Consell Islàmic de Catalunya.

L’acte té com a objectiu contribuir al diàleg intercultural i interreligiós, a la trobada entre comunitats i al coneixement mutu entre el veïnatge. També els iftars reflecteixen l’interès de les nostres comunitats musulmanes a compartir al llarg del nostre país, un dels moments festius d’una jornada de dejuni musulmà.

També els Iftars a reu de Catalunya  volen  reafirmar que la pluralitat religiosa és un fet important i inqüestionable per a Catalunya, Espanya i per a tot el mon. Aquestes activitats són una fidel mostra de la nostra bona convivència, que rep la seva fortalesa dels valor espirituals, culturals i socials que tots compartim.

L’acte va ser animat pels cants espirituals del grup dirigit per el cantautor Hassan Bili.

Al acte van assistir molts càrrecs politics, com el Senyor Antonio Balmón, alcalde de Cornellà de Llobregat, el senyor Carles Armengol director d’Afers religiosos de la generalitat de Catalunya, el Consol del Marroc el Sr. Charif Cherkaoui, la Consol Diplomàtica del consolat dels Estats Units a Barcelona,  representants de les deferents cossos i força  de seguritat i membres d’altres comunitats religioses cristianes, musulmanes i jueves.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí