L’Alcalde de la Ciudad de Barcelona es reuneix amb el Grup de Treball Estable de Religions

222

Islamcat.BCN

El Grup de Treball Estable de Religions (GTER) s’ha reunit avui amb l’alcalde de Barcelona, Sr. Jordi Collboni, a l’Ajuntament de Barcelona. La trobada ha tingut lloc entre les 11:30h i les 12:30h. Durant aquest encontre, s’han abordat temes rellevants per a la convivència i la diversitat cultural i religiosa a la ciutat.

L’alcalde, en la seva intervenció, ha destacat la importància de consolidar les relacions institucionals amb tots els actors socials i religiosos de la ciutat. El seu govern es compromet a fomentar la diversitat cultural i religiosa com a valor fonamental per a la ciutat.

A més, l’alcalde ha expressat el seu agraïment pel treball que realitza el GTER. L’Oficina d’Assumptes Religiosos de Barcelona està al servei de les entitats de la ciutat, i la seva tasca és fonamental per promoure la cohesió social, cultural i religiosa, va afirmar l’Alcalde de Barcelona.

La comissionada de relacions ciutadanes i diversitat cultural i religiosa, La Sra. Sara Belbeida, també ha agraït als membres del GTER per la seva dedicació durant 20 anys. Ha manifestat la seva voluntat de treballar des de l’Oficina d’Assumptes Religiosos (OAR) per reforçar i donar suport als projectes que l’entitat està desenvolupant.

El president del GTER, Sr. Mohamed Halhoul, ha agraït a l’alcalde per rebre als membres de GTER. Ha destacat que, en 20 anys, és la primera vegada que un alcalde de la ciutat es reuneix amb aquesta entitat. Halhoul ha presentat la trajectòria del GTER des de la seva constitució, els projectes que s’han dut a terme i el pla d’acció futur.

Els altres membres del GTER també han expressat el seu compromís en treballar en la mateixa línia per consolidar els valors de convivència i el diàleg interreligiós a la ciutat. La reunió ha estat un pas important cap a la promoció de la diversitat i l’enteniment mutu a la ciutat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí