El president d’UCIDCAT visita la nova seu de la comunitat islàmica de CALAF.

596

Islamcat.Calaf

Avui dimarts, dia 26 d’octubre de 2021, ha tingut lloc la visita del president de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT), el Sr. Mohammad El Ghaidouni, a la nova seu de la comunitat islàmica de Calaf, Mesquita Errahma.

El president d’UCIDCAT ha estat rebut per l’Imam de la mesquita, el sr. Abderrahman Benmou, i alguns membres de la comunitat islàmica.

Després de l’oració de l’ASR (tercera oració del dia), l’Imam de la comunitat va donar la benvinguda al president tot agraint-li la seva visita per tal de conèixer de prop el desenvolupament de les obres i l’adequació de la nova seu de la comunitat. El president d’UCIDCAT va agrair als membres de la comunitat per la seva recepció i per la dedicació, treball i entrega de tots el membres de la comunitat per fer realitat aquest projecte.

El president d’UCIDCAT va subratllar la importància de l’esforç que s’ha de portar a terme per tal de que la comunitat musulmana de Calaf pugui tenir una seu pròpia per la pràctica de les activitats tant religioses com educatives.

El president d’UCIDCAT, acompanyat pel membres de la comunitat van realitzar una visita guiada a totes les instal·lacions de la seu: sala de pregària per a homes i per a dones, aules equipades per desenvolupar activitats de aprenentatge d’àrab, reforç escolar i educació islàmica, sala de reunions, etc.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí