La OAR de Barcelona organitza una formació sobre «La comunicació bàsica d’una entitat»

943

(ISLAMCAT.BCN) La oficina d’Afers Religiosos de l’Ajuntament de Barcelona organitza una formació sobre La comunicació bàsica d’una entitat.

la formació tindrà lloc el proper dimarts, dia 25 de febrer, de les 15.30 a les 18.00 hores.

L’activitat està destinada a persones responsables d’entitats i comunitats religioses de la ciutat de Barcelona que tinguin interès per conèixer i millorar els mecanismes de comunicació de l’entitat com per exemple: la planificació de la comunicació, eines i millores per la comunicació de projectes i activitats, etc.

Si teniu elements de comunicació de l’entitat (díptics, flyers, cartells, etcètera) porteu-los, que així els podreu analitzar durant la part pràctica de la sessió.

L’activitat és gratuïta i serà impartida per professionals de Torre Jussana. La inscripció està oberta a un màxim de dues persones per entitat/comunitat de Barcelona (l’aforament és limitat). Es durà a terme a l’Oficina d’Afers Religiosos de l’Ajuntament de Barcelona (carrer Comerç, 44).

Si hi voleu participar, cal inscripció prèvia:  per correu electrònic a oar@bcn.cat o per telèfon 932564342. Cal facilitar les següents dades:

  • Nom i cognoms:
  • Càrrec que ocupa a l’entitat/comunitat:
  • Entitat/comunitat:
  • Seu de l’entitat:
  • Forma jurídica de l’entitat (associació, fundació, etc):
  • Correu electrònic:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí