La consellera de la presidència, Laura Vilagrà i Pons, presideix l’acte de lliurament del 9è Memorial Cassià Just al pare Joan Botam i Casals

569

Islamcat.BCN

 Avui dijous, 09 de febrer de 2023, va tenir lloc l’acte de lliurament del 9è Memorial Cassià Just al pare Joan Botam i Casals. La cerimònia va tenir lloc al convent dels Caputxins de Sarrià , on viu el P. Botam, situat al carrer  Cardenal Vives i Tutó, 2. De la ciutat de Barcelona.

El pare Joan Botam, ha nascut el 21 de setembre de 1926 a les Borges Blanques, va ser el fundador de moltes iniciatives. Una d’elles va ser el Centre Ecumènic de Catalunya (1984), amb l’objectiu de promoure el diàleg entre ortodoxos, anglicans, catòlics i protestants; més endavant va ser el promotor de la Plataforma Intercultural Barcelona 1992, per promoure el diàleg entre religions aprofitant la celebració dels Jocs Olímpics d’estiu de 1992 a Barcelona.

El jurat ha segut presidit per la consellera de Justícia, Lourdes Ciuró i va ser integrat per la directora general d’Afers Religiosos, Yvonne Griley; el president del Consell Assessor per a la Diversitat Religiosa, Francesc Torralba; la directora de la revista Dialogal i de Lalè, Clara Fons, i el president de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT), Mohammed El Ghaidouni. La cerimònia va comptar amb el director de la Direcció General d’Afers Religiosos, Sr. Carles Armengol, que va llegir la resolució del jurat i juntament amb la consellera van entregar el guardó al pare J. Botam.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí