La Comunitat Islàmica de Sant Feliu inaugura la seva nova seu

650

El passat dissabte, dia 26 de gener de 2019, la Comunitat Islàmica de Sant Feliu va inaugura la seva nova seu a la ciutat ubicada al carrer Joaquin Monmany 24.

La jornada va contar amb la participació del grup municipal de la ciutat presidit per el alcalde de la ciutat, el Sr. Jordi San José Buenaventura, Sindica municipal de greuge, el president de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT) en Sr. Mohamed El Ghaidouni, representants d’associacions de la ciutat, nens i nenes del barri i una centenar de veïns i veïnes.

L’acte de inauguració s’ha iniciat per la recitació d’alguns versicles del sagrat Alcorà, desprès, l’alcalde de la ciutat va dedicar unes paraules als participants a la jornada felicitant a la comunitat i a tots els veïns per l’esforç dut a terme per poder arribar a obrir el lloc de culte de la comunitat musulmana. El Sr. Jordi va subratllar la importància de que els musulmans de la ciutat puguin tenir un lloc digne per dur a terme la seva pràctica religiosa sense sentir-se discriminats.

El portaveu de la comunitat va agrair l’ajuntament per tot el suport i l’acompanyament que ha dut a terme per a que la comunitat pugui obrir la seva seu. Va comentar que la comunitat musulmana de la ciutat de Sant Feliu no vol viure al marge de la societat sinó que vol estar partícep, «som ciutadans i ens interessa que la nostra ciutat millori«, va dir la portaveu.

El president d’UCIDCAT, en les seves paraules, va agrair a l’equip del govern local per la bona i exemplar gestió que ha fet per dur a terme el projecte d’obertura de la nova seu de la comunitat musulmana. El Ghaidouni va criticar les mesures dutes a terme per alguns ajuntament de fer traslladar els lloc de culte a zones industrials. Els llos de culte formen part de la vida i del dia a dia dels creients i, per tant s’haurien d’ubicar al centre de les ciutats, va afirmar El Ghaidouni.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí