Fer Ramadà és salut. Trobada oberta amb metges, metgesses i dones musulmanes.

713

Manresa, 12 de maig 2019.

El dia 12 de maig la Comunitat Islàmica del Bages i la Comunitat Islàmica de Manresa van organitzar en col·laboració amb l’Institut Català de la Salut, CAP Sagrada Família i amb el suport de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya una xerrada formativa dirigida a les dones musulmanes de Manresa. A la xerrada van assistir més de 68 dones.
Coincidint amb la celebració del sagrat mes del Ramadà, La trobada es va centrar sobre: Com fer Ramadà en Salut. L’equip docent encarregat d’impartir la xerrada va ser format per la directora del Cap Sagrada família, la Dra. Nuria Busquets, la Dra. Anna Soler i altres membres de de l’equip d’infermeres. Els professionals del centre mèdic van donar consells a les dones assistint sobre les millors formes d’alimentació establertes pels metges i, fins i tot, per la Organització Mundial de la Salut en uns moments tan especials cóm és el mes del Ramadà.
La Dra. Busquets va manifestar la seva gran satisfacció per l’èxit de la trobada amb les més de 68 dones, va mostrar la seva plena disponibilitat per seguir col.laborant en tots aquest temes d’interès per la comunitat i per la resta de ciutadania.
Per la seva part, la Dra Soler va assenyalar que “ens ha agradat molt venir. Hem tingut molt bona acollida i la impressió és que hi ha moltes ganes per totes bandes de compartir idees. Ha sigut molt útil ”.
Les dones assistint han aprofitat aquesta trobada amb els metges per fer totes les preguntes que els preocupen a nivell de salut i la seva relació amb la celebració del mes de dejuni i han valorat molt positivament la iniciativa de fer trobades periòdiques amb professionals de la sanitat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí