“Espero que sigui un espai de pau, de fraternitat i germanor …”, Sr. Abdelaziz Idrissi, president de la C.I. de Martorell.

759

islamcat.Martorell

Ahir divendres, dia 29 d’abril de 2022, va tenir lloc una jornada d’Iftar organitzada per la Comunitat Islàmica de Martorell, Mesquita El Hidaya i amb suport de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT). La jornada va tenir lloc a la sala d’exposició Ca n’Oliveres.

La jornada va contar amb la presencia del Molt Honorable Sr. Pere Aragonès, president de la Generalitat de Catalunya, Honorable Sr. Charif Cherkaoui, Consol general del regne del Marroc a Barcelona, Il·lustríssim Sr. Xavier Fonollosa, alcalde de la ciutat de Martorell, Sra. Yvonne Griley, Directora General de la direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, regidors, representants dels partits polítics de la ciutat, diputats i representants de les comunitats religioses.

Publiquem la intervenció de benvinguda del Sr. Abdelaziz Idrissi que va pronunciar a la jornada:

“Bona Nits, Assalamu Alaikom

En primer lloc i en nom de la comunitat islàmica de Martorell m’agradaria agrair al molt honorable Sr. Pere Aragonès i Garcia, President de la Generalitat de Catalunya, és un plaer rebre’l president en aquesta jornada d’IFTAR.

Agraeixo també a l’exiliéssim Sr. Xavier Fonollosa Comas, alcalde de Martorell per estar amb nosaltres i per la feina que l’ajuntament està duent a terme perquè la comunitat islàmica de Martorell sigui integrada al teixit social de la ciutat.

Agraeixo també la Honorable Sra. Yvonne Griley Directora General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya.

Agraeixo a l’Honorable Sr. Charif Cherkaoui. Cònsol general del Regne del Marroc a Barcelona.

Al secretari de la unió de comunitats islàmiques d’Espanya i delegat de la comissió islàmica d’Espanya a Catalunya, el Sr. Mohamed El Ghaidouni.

Als regidors i regidores, representants dels partits polítics de la ciutat, de les federacions, de entitats religioses i culturals i tots els que ens acompanyen avui en aquesta jornada.

Espero que sigui un espai de pau, de fraternitat i germanor que ens ajudarà a consolidar la construcció d’una societat diversa, respectuosa i on tots ens sentim ciutadans catalans per igual.

Gràcies.”

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí