La Unió de Comunitat Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT) i l’Equip de Salut Publica i Comunitària, Unitat de Salut Internacional Drassanes/Vall d’Ebron inicien una campanya de vacunació contra el COVID-19

720

Islamcat.Bcn

La Unió de Comunitat Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT) i l’Equip de Salut Publica i Comunitària, Unitat de Salut Internacional Drassanes/Vall d’Ebron van iniciar una campanya de vacunació contra el COVID-19 el passat 28 d’octubre de 2021.

El president d’UCIDCAT, el Sr. Mohamed El Ghaidouni, va tenir una reunió amb l’Equip de Salut Publica i Comunitària, Unitat de Salut Internacional Drassanes/Vall d’Ebron, dirigit pel Dr. Jordo Gomez i Prat al Centra de Salut Internacional i Malalties Transmissibles de Drassenes per estudiar la possibilitat d’una acció comuna entra aquesta unitat i UCIDCAT.

A aquesta reunió  van assistir tots els membres de l’equip de la unitat i on se ha analitzat els possibles procediments que s´han d’adoptar per iniciar aquesta campanya i arribar al màxim numero de gent que encara no han pogut rebre la vacunació.

S´ha acordat obrir la possibilitat de vacunació a tota la gent que ho vulgui rebre independentment de si tenen o no la targeta sanitària o el padró municipal.

La Unió de Comunitat Islàmiques de Catalunya i amb la col·laboració de les comunitats religioses islàmiques facilitaran el contacte de tota persona que vull rebre la vacunació a la coordinadora de l’Equip de Salud Publica i Comunitària, la Sra. Hakima Ouaarab, per que des d’aquesta unitat poden gestionar les demandes.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí