El president d’UCIDCAT visita la seu de la Comunitat Islàmica Torre Reomeu de Sabadell.

444

Islamcat.Sabadell

La trobada entre el president de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT) i els membres de la Comunitat Islàmica Torre Romeu de Sabadell, coneguda com a Mesquita Annasiha, va representar un moment crucial de col·laboració i enfortiment comunitari. El dia 2 de febrer de 2024, entre les 18:30h i les 20:00h, a la seu de la comunitat, es va generar un espai de diàleg constructiu i intercanvi de perspectives entre les dues entitats.

El Sr. Ghaidouni, en aquesta trobada, va iniciar la trobada amb un gest de felicitació als membres de la comunitat per l’adquisició de la nova seu. Va reconèixer l’esforç invertit per la comunitat per aconseguir aquesta seu com a propietat, un pas significatiu que permetrà dur a terme les activitats de la comunitat amb més autonomia i estabilitat.

Durant la trobada, el Sr. Ghaidouni va oferir una explicació detallada sobre el funcionament i la gestió d’una comunitat islàmica. Va ressaltar la importància d’una gestió integral, en què la junta de la comunitat, l’imam i els membres treballin de manera coordinada i en la mateixa direcció. La formació va ser destacada com un element clau per a una gestió eficient, ja que permet als membres adquirir les habilitats i coneixements necessaris per participar activament en la vida comunitària.

La transparència en la comunicació amb els membres de la comunitat va ser posada de relleu com a element fonamental per facilitar la gestió i fomentar la confiança i la participació. El president d’UCIDCAT va recalcar la importància de la participació ciutadana i la presència activa de la comunitat en el teixit associatiu del municipi on està ubicada la mesquita. Aquesta participació no només enforteix els llaços entre la comunitat musulmana i la resta de la societat, sinó que també permet abordar les necessitats i preocupacions locals de manera més efectiva.

Aquesta trobada no només va ser una oportunitat per al president d’UCIDCAT per compartir orientació i consells amb els membres de la comunitat, sinó també una ocasió per fomentar la cohesió i la solidaritat entre els membres. Va ser un recordatori de la importància de treballar colze a colze per aconseguir els objectius compartits i superar els reptes que es presenten en el camí.

En conclusió, la trobada entre el president d’UCIDCAT i els membres de la Comunitat Islàmica Torre Romeu de Sabadell va ser un pas positiu cap a un futur més fort i més integrat per a la comunitat musulmana local. Va destacar la importància de la cooperació i la participació activa per aconseguir els objectius comuns i fer una contribució positiva a la societat en general.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí