El president d’UCIDCAT es reuneix amb la directora d’Oficina d’Afers Religiosos de l’Ajuntament de Barcelona (OAR)

1163

(ISLAMCAT.BCN) Divendres passat, dia 18 de setembre de 2020, va tenir lloc una reunió a la seu de l’Oficina d’Afers Religiosos de l’Ajuntament de Barcelona, ​​situada al carrer del Comerç, 44 (baixos) de la ciutat.

A la reunió van assistir, d’una banda, el president de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT), el senyor Mohamed El Ghaidouni, i per una altra la senyora Anna Salvador i el senyor Marc Oliveras, directora i tècnic de la OAR respectivament.

La reunió es va iniciar a les 10:00h amb la paraula de benvinguda de la directora de la OAR, després va prendre la paraula el senyor el Ghaidouni per explicar tot el procés portat a terme per les tres federacions islàmiques de Catalunya respecte a l’ensenyament religiós islàmic en les escoles catalanes i en quina situació està aquest procés.

La senyora Anna, va expressar la voluntat que tenen des de la OAR per donar suport a aquest procés d’implantar les classes de religió islàmica a la ciutat, ajudar a les federacions perquè aquest dret sigui realitat i acompanyar al professorat per facilitar-los les seves tasques.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí