El consell consultiu d’UCIDCAT celebra una reunió ordinària

1029

(ISLAMCAT.BCN) Ahir, dia 4 d’octubre de 2020, va tenir lloc la reunió ordinària del consell consultiu de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT) de les 16:00h fins a les 20:00h. La reunió s’ha portat a terme amb la tecnologia Zoom i han participat els membres del consell de tot el territori de Catalunya.

Després de la paraula de benvinguda del president del consell consultiu d’UCIDCAT, el Sr. Khalid Amar Touhami, el president d’UCIDCAT va explicar el procés  on es troba la aplicació del pla pilot de l’ensenyança religiosa islàmica a les escoles de Catalunya, el procés de reunions amb el Departament d’Ensenyament i la preparació de la bossa de candidatures de professors i mestres d’aquesta assignatura.

El Sr. Abdeslam Ben El Fassi, Secretari d’UCIDCAT, va explicar als membres del Consell Consultiu els continguts dels Currículums de primària, secundària i de batxillerat publicats al BOE. També va subratllar el paper important que tenen les famílies per que aquest dret sigui una realitat.

També es va parlar del tema de classes d’àrab i educació islàmica que les comunitats organitzin en les mesquites i les mesures de seguretat i d’higiene que s’han d’adoptar per poder realitzar les classes.

Varies comunitats islàmiques de Catalunya ens van informar que no han pogut iniciar les classes d’àrab i d’educació islàmica per evitar el risc de contagi pel COVID19 i que estan esperant per veure si serà possible iniciar les classes al mes de novembre.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí