El delegat de la Comissió Islàmica d’Espanya a Catalunya es reuneix amb la junta de la Federació de Comunitats Musulmanes Africanes de Catalunya.

948

(ISLAMCAT.BCN) Avui dimecres, dia 23 de setembre de 2020, la seu de la Unió de comunitats islàmiques de Catalunya (UCIDCAT) va acollir una reunió del delegat de la comissió islàmica d’Espanya a Catalunya (C.I.E.CAT), el senyor Mohamed El Ghaidouni, i la junta de la Federació de Comunitats Musulmanes Africanes de Catalunya.

La reunió es va iniciar a les 16:00h amb paraules de benvinguda i agraïment del delegat de la C.I.E. a Catalunya als membres de la Federació de Comunitats Musulmanes Africanes de Catalunya i especialment, al seu president, el senyor Harouna Sawaneh, per la voluntat i l’interès que va evidenciar per col·laborar i treballar conjuntament amb la delegació de la C.I.E a Catalunya.

Després va prendre la paraula el senyor Harouna per presentar a la seva federació i el seu projecte a Catalunya subratllant que la federació està disposada a col·laborar i treballar colze a colze amb les altres federacions representants dels musulmans catalans per al bé de la comunitat musulmana catalana defensant els interessos d’aquesta comunitat i lluitar perquè la practica religiosa musulmana estigui normalitzada en la nostra societat.

A la reunió es va parlar també del procés en què es troba la implantació de l’ensenyament religiós islàmic a les escoles i el treball que han de dur a terme les federacions musulmanes catalanes per fer realitat aquest projecte.

El delegat de la C.I.E a Catalunya va concloure subratllant la importància de treballar tots units per a poder defensar els interessos dels musulmans catalans i donar suport a les comunitats en tot el territori català.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí