“El meu hijab, la meva llibertat” acte organitzat per l’associació juvenil CHABAB AL AMAL.

622

El meu hijab, la meva llibertat” acte organitzat per l’associació juvenil CHABAB AL AMAL.

El dia 1 de febrer és el dia mundial del hijab, aquest moviment global va ser iniciat per Nazman Khan per sensibilitzar sobre un tema que afecta milions de dones musulmanes arreu del món. I amb raó d’aquest dia tan important CHABAB AL AMAL va decidit fer una activitat, una caminada el dia 3 de febrer a Balaguer sota el lema «El meu hijab, la meva llibertat«. L’activitat s’inicia des de l’estació d’autobusos fins al Molí d’esquerra i finalment es realitzarà una xerrada sobre el hijab per tots els assistents.


L’objectiu principal de l’esdeveniment és reivindicar la llibertat de portar el hijab, evitar els obstacles que es poden generar en la societat que vivim i ignorar la diferencia d’ètnia, religió o idioma.
Centren sobretot els seus esforços a combatre la intolerància, la discriminació i els prejudicis cap a dones musulmanes. Això és fonamental en els temps que corren, en els quals s’està prohibint l’ús del mocador en alguns països i en altres les dones que el porten són objecte d’assetjament físic i verbal; en línies generals, és bàsic ara que la islamofòbia està augmentant.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí