Campanya conjunta de la Generalitat i la Comunitat Islàmica per a la vacunació contra el COVID-19

1145

ISLAMCAT – CATALUNYA

Estem a a recta final de la pandèmia que va paralitzar el món fa ja més de dos anys. Ha estat un esdeveniment que, sense dubte, quedarà per la posteritat.

I és el nostre dret ciutadà com a catalans i catalanes col·laborar amb la completa eradicació del virus. És per això que, la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya, juntament amb la Federació del Consell Islàmic de Catalunya, han posat en marxa una campanya amb el suport de la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya per tal de conscienciar a la comunitat musulmana catalana de la importància de la vacunació, així com l’eficiència d’aquesta.

La vacunació no és obligatòria, sinó optativa, però la gran importància per al conjunt de ciutadans és vital, fins i tot de vida o mort per molta gent molt més vulnerable a la malaltia. És per això que, aquest acte voluntari, ens portarà a la ja molt escoltada immunitat de grup. També és important recalcar en què, tot i la baixada de les infeccions per COVID, no significa que aquest hagi deixat d’existir, raó per la qual convé continuar respectant les mesures vigents que les autoritats recomanen, tant dins com fora de les nostres comunitats.

L’Islam és una religió que es basa (entre d’altres valors) en la fraternitat, bondat, ajudar al altres, la justícia i la confiança. Tenint aquesta base, és fàcil concloure en que tenim una deliberada obligació en col·laborar en tot el que es pugui per facilitar a la nostra societat a la tornada a la normalitat. 

A continuació trobareu un pamflet informatiu de la Generalitat de Catalunya, amb el qual esperem que pugueu resoldre qualsevol dubte que tingueu.

INFORMACIÓ EN CATALÀ

INFORMACIÓ EN ÀRAB

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí