El president d’UCIDCAT es reuneix amb la directora de la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya

755

islamcat.bcn

Avui, dia 7 d’octubre de 2021, ha tingut lloc la reunió del Sr. Mohamed El Ghaidouni, president de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT) amb la Sra. Yvonne Griley, directora de la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya (DGAR). La reunió s’ha celebrat aquest matí a la seu de la Direcció General d’Afers Religiosos situada al carrer dels Alts Forns de la ciutat de Barcelona.

El president d’UCIDCAT, en nom de tota la federació, ha expressat el més sincer agraïment a la Sra. Yvonne per l’organització d’aquesta trobada, que representa el grau d’implicació  i suport a la comunitat i una clara evidència de la voluntat de treballar conjuntament per trobar respostes a les dificultats actuals.

La directora va expressar la seva voluntat de treballar conjuntament amb la comunitat musulmana catalana per tal d’aconseguir la plena normalització de la pràctica religiosa musulmana a Catalunya. Cal destacar la consolidació de la  comunitat religiosa  islàmica a Catalunya basada en la sinergia d’UCIDCAT i de la DGAR.

Al final  de la reunió, el president d’UCIDCAT i la directora de la DGAR van comprometre a continuar col·laborant per resoldre tots els temes tractats i treballar  conjuntament  per trobar una solució a cadascun d’ells.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí