Assemblea general ordinària UCIDCAT 2019.

1147

(Islamcat.BCN 24/03/2019)

UCIDCAT celebra la seva assemblea general ordenaria 2019

Diumenge passat, dia 24 de març de 2019, va tenir lloc l’assemblea general ordenaria de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT).

 

L’assemblea va tenir lloc a la seu d’UCIDCAT, situada al carrer Pintor Ribalta 9-11 baixos esquerra de la ciutat de Barcelona.
L’acte va iniciar-se amb la recitació d’alguns versicles del sagrat Alcorà, després va prendre la paraula el secretari d’UCIDCAT, el senyor Mustapha Ben El Fassi, que va emfatitzar sobre el paper de la federació a l’hora de representar i acompanyar les comunitat islàmiques a Catalunya per assegurar una normalització i visibilitat de la pràctica religiosa en la societat catalana.
Ben El Fassi, ha subratllat que la gestió del fet religiós musulmà és la principal tasca d’UCIDCAT i que hem de fer-ho dins el marc legislatiu i jurídic espanyol.
El president d’UCIDCAT, en la seva intervenció, va agrair als membres de les comunitats per la seva assistència a l’assemblea general, demanant-los que assumeixen la responsabilitat que tenen cap a la federació de control, seguiment, avaluació i valoració de les seves tasques. Subratlla El Ghaidouni que UCIDCAT és i serà fort pel suport i el control de les comunitats membres per garantitzar la transparència de la federació.
A continuació es va presentar la memòria d’activitats i el balanç econòmic donant torn a debat i preguntes que va concloure amb l’aprovació amb majoria dels participants.
L’assemblea, també va aprovar amb majoria, la modificació i la actualització d’alguns articles dels estatuts de la federació.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí