Assemblea general de la CI de Parets del Vallès

1273

El passat diumenge, dia 20 de juny de 2021, es va celebrar a la seu de la Comunitat Islàmica de Parets del Vallès una assemblea general extraordinària, en la qual es van tractar els següents punts:

  • Anàlisi de la situació interna de la Comunitat.
  • Elecció d’una nova junta directiva de la comunitat.

L’acte va comptar amb la presencia del president d’UCIDCAT, Mohamed El Ghaidouni, que va explicar agrair als membres de la comunitat per la celebració d’aquesta assemblea per la elecció del nou òrgan de gestió de la comunitat en un ambient democràtica y de germandat. El president d’UCIDCAT va explicar el procediment a seguir per a la elecció d’una nova junta directiva, les seves funcions i el paper que ha d’assumir els membres de la comunitat per garantir un funcionament transparent de la comunitat.

Els membres amb dret de veu i vot van participar en la elecció de la nova junta que assumirà la direcció de gestió de la comunitat a llarg dels propers dos anys. El acte va finalitzar amb la intervenció del president electe, Sr. ALCAL TURE, que va agrair als membres de la comunitat i s’ha compromet en assumir la responsabilitat que li corresponent per gestionar la comunitat des de la transparència i la comunicació amb tots els membres.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí