Celebració de la festa de fi de curs organitzada per la comissió de dones d’UCIDCAT

842

El passat divendres, dia 2 de juliol de 2020, la comissió de dones d’Ucidcat va organitzar la festa de fi de curs 2020-2021 on van assistir tant els nens i nenes com les seves respectives mares.
La festa va tenir lloc a la seu d’UCIDCAT ubicada al carrer Pintor Ribalta 9-11 baixos esquerra de la ciutat de Barcelona de les 18:00h fins les 20:30h.

La paraula de benvinguda va ser a càrrec de la Dra. Bouchra El Omari que va tractar la importància de la educació destacant la visió que li donava el nostre profeta Mohammad SAW (la pau de Déu sigui amb ell): “Des del moment del naixement d’un nen fins a que es separa de l’àmbit familiar i comença una vida en comú amb els demés, el nen ha de travessar dues etapes formatives fonamentals: la primera es la etapa de la infantesa, que abasta els primers set anys de vida i on es molt important el fet que pugui jugar i la segona etapa que va fins als catorze anys, on el seu intel·lecte es desenvolupa progressivament i es prepara per l’activitat intel·lectual i conseqüentment per aprendre i rebre instrucció. En la primera etapa la educació ha de ser indirecta, i l’ordre i la prohibició de caràcter formatiu mai ha d’estar acompanyat d’una pressió psíquica, si no que és el propi nen el que es familiaritza amb la educació i la instrucció a través de qui l’envolten. És fonamentalment d’aquesta manera que es disposen les seves primeres bases morals registrant les conductes apropiades del seu entorn. En la segona etapa és molt important començar a ensenyar al nen l’ordre i la disciplina evitant així que desaprofiti el temps, incentivant-lo així a realitzar actes devocionals i beneficiosos”.

Després d’aquestes paraules, on van participar també les mares creant així un debat, va haver activitats pels nenes i nens on van gaudir d’una gran festa.

Al final UCDCAT va oferir un gran berenar on no va faltar res: tot tipus de dolços, salats, sucs i té de menta, tradicional del Marroc. Acabada la festa a l’horari previst, totes les convidades i convidats van sortir satisfets d’haver gaudit d’aquesta festa organitzada per la Comissió de dones d’UCIDCAT.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí