Una ventana al Raval: la bibliografia de la comunitat teresiana del Raval

625

Ahir, dia 22 de juny de 2021, el secretari de la Federació Consell Islàmic de Catalunya, el Sr. Mohamed Halahoul va  acompanyar a la Viqui Molins en la presentació del seu nou llibre Una ventana al Raval, un llibre bibliogràfic que narra les seves vivències durant 25 anys al barri del Raval.

Maria Victòria Molins, Viqui pels amics, veïns i veïnes de Raval, és Teresiana, educadora, escriptora i doctora honoris causa a proposta de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés, que la va investir el 2015 per la seva dedicació als altres, pel seu lliurament perenne als pobres, marginats i els que no tenen res ni a ningú. La Viqui Molins és impulsora de molts projectes socials al barri del Raval al qual dedica el seu llibre Una Ventana Al Raval. En la presentació d’aquesta obra hi van assistir grans personalitats com Mercè Homs, ex-regidora del Raval i la Ciutat Vella; Òscar Esteban, director de la Fundació Tot Raval; i Anna Royo, directora de la Fundació Benallar.

Una ventana al Raval narra les vivències de la Viqui durant 25 anys al barri de Raval on s’ha dedicat a l’acció social, la solidaritat, l’acompanyament i l’educació, aportant a la rehabilitació humana. Durant aquests 25 anys ha creat diversos projectes socials propis i va participar en la creació d’altres com CINTRA, Benallar i el seu últim gran projecte: l’Hospital de Campanya de l’Església Santa Anna de Plaça de Catalunya, que acull als sense sostre de la ciutat de Barcelona ​​i on, durant el Ramadà d’aquest any 2021 es va oferir l’Iftar a tots els musulmans en necessitat de trencar el seu dejuni en un lloc col·lectiu i familiar.

Els fons recaptats de la venda del llibre es destinaran a l’obra social de barri. Es pot adquirir aquest títol clicant aquí.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí