UCIDE renova la seva junta directiva

1348

(ISLAMCAT.BCN) Dissabte passat, dia 04 de juliol de 2020, va tenir lloc la reunió del consell Consultiu de la Unió de Comunitats Islàmiques d’Espanya (UCIDE) a la seu de la federació ubicada al carrer Anastasio Herrero número 5 de la capital espanyola Madrid.

La reunió es va iniciar en segona convocatòria a les 10:30h i es va allargar fins a les 17:30h.

La reunió s’ha desenvolupat segons marcava el seu ordre del dia iniciant la reunió amb la lectura d’alguns versicles del sagrat Alcorà pel Sr. Ahmed El Ghadban, tot seguit va prendre la paraula el president del consell consultiu, el Sr. Mohamed Majid, per donar la benvinguda als membres del consell i exposar l’ordre del dia de la reunió que incloïa:

  1. Benvinguda pel president de el consell consultiu.
  2. Elecció del nou president i la seva junta directiva.
  3. elecció del president del consell consultiu i dels seus dos secretaris.
  4. Presentació i aprovació de la memòria d’activitats i el balanç econòmic 2019

El president de el Consell consultiu, i després de presentar l’ordre del dia, va dedicar unes paraules al president d’UCIDE, Riay Tatary que va morir el 6 d’abril de 2020 pel coronavirus.

El president del consell consultiu va destacar en la seva intervenció les virtuts del Sr. Tatary que des que va arribar a Espanya va obstinar un paper fonamental per a l’articulació, la visibilitat i la normalització de la pràctica religiosa musulmana a Espanya.

Després d’un debat obert entre els membres del consell consultiu i on s’han presentat dues propostes de representació, una liderada per la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya i on es proposava que els dos candidats a la presència d’UCIDE i de la CIE han de ser diferents amb l’objectiu de consolidar el projecte d’UCIDE i també ell de la CIE. Una altra proposta optava per una candidatura única. El consell consultiu va concloure adoptant la segona proposta i va procedir a l’elecció de la nova junta que inclou:

proposta de UCIDCAT

President: Dr. Ayman Adlbi

Vicepresident primer: Laarbi Maateis

Vicepresident Segon: Lehsen El Himer

Secretari: Mohamed El Ghaidouni

Vicesecretari: Mohamed Ajana

Tresorer: Mohamed Hatem

8 Conselleries:

Daawa i imams: Khalid Amar Tohami

Cooperació i Afers Socials: Lehsen El Himer

Informació: Adel Najjar

Cementiris: Fawaz Nahas

Mesquites: Abderrahman Xaaban

Cultura i Patrimoni, Ihab Fahmi

Educació i Formació: Abdelsalam El Hinda

Assistència religiosa: Mustapha Abdessalam

El president del consell consultiu electe ha segut el Sr. Mohamed Majid.

Després d’una pausa i menjar es va presentar i es va aprovar tant la memòria d’activitats com el balanç econòmic 2019.

A la fi de la reunió, el president electe, Dr. Ayman Adlbi, en una intervenció va agrair la confiança, la responsabilitat i la participació dels membres de Consell Consultiu, i manifesta el seu compromís de treballar per al bé de tots els musulmans d’Espanya consolidant la tolerància, la transparència i el respecte a totes les confessions religioses.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí