El consell consultiu d’UCIDCAT reclama una institució representativa, transparent, incloent i democràtica per als musulmans d’Espanya.

1372

(Islamcat.BCN)

Dimecres passat, dia 15 de juliol de 2020, va tenir lloc una assemblea general extraordinària del consell consultiu d’UCIDCAT via telemàtica de les 22:00h fins a les 24:30h.

El Consell Consultiu d’UCIDCAT, en la seva assemblea, va analitzar el context en què es va preparar i es va celebrar l’assemblea general extraordinària del Consell Consultiu d’UCIDE i les decisions adoptes en aquesta assemblea. També es va analitzar la situació en què es troba la Comissió Islàmica d’Espanya i les possibles propostes que puguin donar resposta a aquesta situació de crisi que coneix aquesta institució com a entitat representativa dels musulmans espanyols.

Després d’un debat extens entre els membres del Consell Consultiu d’UCIDCAT, l’assemblea general va decidir enviar una resolució al president de Consell Consultiu d’UCIDE i al vicepresident d’UCIDE per exposar el seu punt de vista sobre el que va passar en l’assemblea general extraordinària del Consell Consultiu d’UCIDE celebrada el passat dia 4 de juliol a Madrid i la seva posició respecte a la reunió del Consell Permanent de la Comissió Islàmica d’Espanya que tindrà lloc el proper dia 18 de juliol de 2020 a Madrid.

Al final de la reunió, el Consell Consultiu d’UCIDCAT va fer una crida a totes les entitats islàmiques d’Espanya a assumir la seva responsabilitat per exigir una institució representativa incloent, transparent, democràtica i on tots els musulmans puguin sentir representats.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí