UCIDCAT inaugura la jornada de formació a professors d’àrab i educació islàmica

689

Islamcat.BCN

La Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya organitza la quarta edició de la formació de professorat d’àrab i d’educació islàmica. La jornada es va iniciar amb una sessió inaugural que va comptar amb la presència del Cònsol del Regne del Marroc a Barcelona, ​​el Sr. Sharif Charkaoui, el Dr. Abdelhadi Gasmi, president de BIQAF Psicology i Mohamed El Ghaidouni, president de la Unió de Comunitats islàmiques de Catalunya (UCIDCAT).

El president d’UCIDCAT, en la seva intervenció va agrair als assistents a la jornada, al Sr. Charif Charkaoui, Cònsol del Regne del Marroc a Barcelona i al Dr. Abdelhadi Gasmi que ens acompanyarà durant aquesta jornada de formació que durarà fins diumenge. El Ghaidouni va subratllar la importància d’aquesta jornada de formació per millorar l’acció professional del professor i donar-li les habilitats necessàries per dur a terme la feina des de la professionalitat. El president d’UCIDCAT va convidar les mares i pares de col·laborar amb les entitats culturals i islàmiques perquè puguin treballar en un canviant positiu i beneficiós per als nostres joves.

El Sr. Sharif Charkaoui, en la seva intervenció va subratllar la importància de la formació, sobretot quan es tracta d’una formació adreçada als professors i professores que treballen amb els nostres joves. Charkaoui va convidar els assistents a adoptar una pedagogia basada sobre la comunicació i l’entesa amb els adolescents, tenir la capacitat d’escoltar-los, donar-los l’oportunitat d’opinar, criticar i expressar les seves preocupacions. El Sr. Charkaoui va finalitzar la seva intervenció agraint al Dr. Abdelhadi Gasmi, demanant-li visitar Barcelona mes vegades, perquè la comunitat necessita més jornades de formació i orientació en el camp educatiu i d’intervenció amb els joves.

El Dr. Abdelhadi Gasmi, després d’agrair a UCIDCAT per convidar-lo i brindar-li l’oportunitat per conèixer les comunitats a Catalunya i els professors que treballen en aquestes comunitats islàmiques i les associacions culturals. El Gasmi va explicar el contingut de la jornada i que tindrà dues parts, una sessió adreçada als pares i mares amb l’objectiu de tornar a descobrir els seus fills adolescents. L’altra sessió serà dirigida als professores i professores que treballen amb joves de la comunitat.

La sessió inaugural va finalitzar compartint una picapica on els assistents han gaudit d’una degustació de te, pastes àrabs i begudes.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí