Trobada oberta a Artés: L’ensenyament d’àrab com a reforç identitari.

820

Islamcat.Artes

El diumenge passat, dia 3 de juliol de 2022, la coordinadora de les Comunitats islàmiques del Bages i amb la col·laboració de la comunitat islàmica d’Artés, van organitzar una trobada cultural oberta sobre l’ensenyament d’àrab als nois i noies de la localitat d’Artés.  Una jornada que va tenir com a objectiu la consolidació de la identitat dels alumnes, la importància del coneixement de la cultura d’origen i la obertura cap a les cultures que confeccionen el teixit cultural de la societat catalana.

La trobada va iniciar-se amb la recitació d’alguns versicles de sagrat Alcorà, seguida d’una intervenció de benvinguda pel president de la comunitat islàmica D’Artés.

El Sr.  Enric Forcada Valiente, alcalde de l’ajuntament d’Artés, va agrair a la comunitat pel treball que està portant a terme, als responsables de la comunitat islàmica d’Artés per la organització d’aquest acta, subratllant la importància de portar a terme activitats que ajuden al nois i noies a integrar-se a la societat sense perdre els valor de la cultura d’origen.

La regidora d’Igualtat i cooperació, Sra. Nabila el Morani, també va agrair la iniciativa i als membres de la coordinadora dels comunitats islàmiques del Bages per el treball de coordinació que estan portant a terme.

Els membres de la coordinadora van a explicar la importància de l’ensenyament d’àrab com valors afegits en el desenvolupament de la societat catalana.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí