Les comunitats islàmiques del Bages celebren l’agraduació dels joves de la comarca.

1022

Islamcat.Manresa

El diumenge passat, dia 26 de juny de 2022, la Coordinadora de les comunitats islàmiques s del Bages va organitzar una jornada on els protagonistes van ser els joves de les comunitats islàmiques de la comarca del Bages que han obtingut el títol del Batxillerat aquest curs acadèmic 2021-2022.

L’acte va tenir lloc a la Mesquita Al-Fath de Manresa.

La jornada es va iniciar amb la recitació d’alguns versicles del sagrat Alcorà, seguit d’una intervenció de benvinguda del President de de la Comunitat Islàmica del Bages, Sr. Abdelrahim Hajji, qui va agrair les comunitats del Bages per aquesta iniciativa subratllant la importància de la joventut i el paper que ha d’assumir per incorporar-se a les juntes de les comunitats, participar en la gestió d’aquestes i defendre els interessos de la comunitat musulmana a la comarca.

A l’acta ha assistit també l’alcalde de la ciutat de Manresa, Sr. Marc Aloy Guàrdia, el Sr. Josep Gili prat, Regidor de Qualitat Urbana, Via Pública i Ciutat Intel·ligent i el Sr.

Jamaa Mbarki El Bachir, Regidor de Nova Ciutadania, Cooperació i Habitatge.

L’Alcalde de la ciutat va agrair a les comunitats la celebració d’aquest acte i l’interès per els i les joves de la comunitat musulmana. En un ambient festiu el joves van rebre un certificat de felicitació i agraïment  per l’esforç i dedicació exercits fins la obtenció del Batxillerat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí