La comunitat islàmica de Terrassa celebra una jornada de IFTAR

677

Islamcat.Terrassa

Divendres passat, dia 22 d’abril del 2022, va tenir lloc una jornada d’Iftar organitzada per la Comunitat musulmana de Terrassa.

La jornada es va celebrar al centre cívic Montserrat Roig, ubicat a l’avinguda de Barcelona, ​​180 de la ciutat de Terrassa.

La celebració de l’Iftar va reunir representants de l’administració local, diverses entitats de la ciutat, cossos de seguretat i membres de la comunitat musulmana de la ciutat de Terrassa.

La jornada es va iniciar amb una recitació alcorànica per l’Imam de la comunitat seguida pe la paraula de benvinguda del president de la comunitat, el Sr. Hamid Azaroual, que en la seva intervenció va agrair a tots els assistents subratllant la feina que està portant a terme la comunitat, la seva presència i el treball realitzat al llarg de la pandèmia. Azaroual va agrair a totes les comissions de treball de la comunitat per l’esforç dedicat, la paciència i el suport que estan donant a la junta perquè el seu projecte sigui realitat.

 A l’acte també hi van intervenir; el Sr. Mohamed El Ghaidouni, president de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya, la Sra. Lidia Muniesa, presidenta del Consell interreligiós de Terrassa i la Sra. Ona Martínez, Regidora d’Infància i Adolescència, Joventut, Adultesa i famílies, Qualitat Democràtica , Transparència i Qualitat, Tecnologia, Plans i Projectes, Ciutadania i Convivència, Memòria Històrica i Drets Humans.

Després de la crida a l’oració, els assistents han compartit l’IFTAR.

L’acte va concloure amb el lliurament de diverses plaques commemoratives a les comissions de treball i al Consell interreligiós de Terrassa.

  1. Comissió de la cesta caritativa; lliurada per Eva candela (regidora PSC ajuntament de Terrassa)
  2. Comissió de dons, lliurada per Ona Martínez lliurar.
  3. Comissió d’ensenyament, lliurada per Nuria marín (tinent alcalde).
  4. Comissió de neteja, lliurada per Meritxell Luís ( portaveu partit junts per Terrassa).
  5. Consell interrelisis de Terrassa, lliurada per Isabel marqués (síndica de greuges )

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí