Reunió d’UCIDCAT amb les Comunitats Islàmiques d’Osona.

901

Ahir diumenge, dia 16 de setembre de 2018, va tenir lloc una reunió de les comunitats islàmica d’Osona per valorar el projecte “ser jove i musulmà a Catalunya” desenvolupat per les comunitats islàmiques d’Osona, la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT), Fundació Projecte i Vida, Osona Acció Social i el Consell Comarcal d’Osona.

La reunió va tenir lloc a la seu de la comunitat musulmana de Manlleu, de les 18:00h fins a les 21:00h.

Durant la reunió, els assistents van analitzar les tres jornades realitzades amb els joves d’Osona acordant que la quarta jornada tindrà lloc el proper dia 13 d’octubre a la ciutat de Manlleu.
Es va comentar que les comunitats, avui dia, han d’obrir espais per als joves i implicar-los de forma progressiva en la gestió de les comunitats i en el desenvolupament de projectes que puguin consolidar la vinculació dels joves amb les comunitats d’Osona. Es va acordar també d’obrir les comunitats a l’entorn social i veïnal perquè els joves puguin servir de ponts entre les comunitats i la societat d’acollida i trencar els obstacles socials i les barreres culturals que separa els membres de les comunitats de la resta dels ciutadans.
Al final de reunió es va acordar celebrar una jornada sobre la joventut musulmana on s’exposaran els resultats del projecte i es presentarà el treball a desenvolupar amb els joves en el futur.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí