Membres de la junta d’UCIDCAT es reuneixen amb les comunitats religioses islàmiques de la província de Lleida.

739

islamcat.Balaguer

Diumenge passat, dia 5 de desembre de 2021, va tenir lloc una reunió de representants de les comunitats islàmiques de la província de Lleida.

A la reunió han assistit els representants de les comunitats islàmiques de la província de Lleida i membres de la junta de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT).

La reunió va tenir lloc a la seu de la comunitat islàmica de Balaguer a les 18:00h i va finalitzar a les 20:30h.

La reunió ha estat coordinada i moderada pel vicepresident i representant d’UCIDCAT a la província de Lleida, el Sr. Mohammad Kharbouch, que en la seva intervenció de benvinguda va agrair als representants de les comunitats per assistir a aquesta reunió marcada pel covid19 i on les comunitats han estat molt de temps sense poder convocar cap reunió. Els reunits van analitzar la situació de les comunitats en temps del Covid-19, detectant les dificultats que van tenir a l’hora de portar a terme les activitats i atendre les demandes dels membres de la comunitat. Es va parlar del tema d’ensenyament religiós islàmic a les escoles, on els membres de les comunitats islàmiques van expressar el seu malestar per no iniciar aquestes classes a aquesta província de la mateixa manera que la resta de les tres províncies catalanes; Barcelona, ​​Tarragona i Girona. També van subratllar la falta de cementiris a la província adaptats als requisits de la religió musulmana per poder enterrar els difunts musulmans de la província.

Els reunits van adoptar un calendari de reunions per continuar treballant junts per aconseguir els drets de la comunitat musulmana a aquesta província.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí