L’Ajuntament de Martorell homenatja a la comunitat Islàmica de Martorell pel seu 25 aniversari.

702

La 24a Trobada d’Entitats de Martorell, en la que l’Ajuntament de Martorell homenatja persones i entitats que treballen per l’associacionisme local, va omplir aquest divendres El Progrés. A la vetllada es va reconèixer a les entitats que fan 25 anys, a les que s’han creat el darrer any i a totes les persones que, en aquest període, han entrat i sortit de les respectives juntes.
L’acte el van seguit 400 persones a la sala teatre, i el va conduir la periodista de Ràdio Martorell Assumpta Mera.
Durant la cerimònia van pujar a l’escenari els integrants de dues entitats que han complert 25 anys de vida: La Comunitat Islàmica de Martorell i l’Associació Musical Banda de Martorell.
El president de la Comunitat, el senyor Abdelaziz Idrissi va ser reconegut pels seus 25 anys de trajectòria i treball a la comunitat.
En aquesta jornada, el Departament de Participació va agrair amb un obsequi la tasca de les persones que, en el darrer any, han causat alta o baixa de junta d’alguna de les 25 entitats en les que hi ha hagut canvis. En total, han entrat 56 noves persones a les juntes, per tan sols 19 comiats.
L’acte va concloura amb les intervencions de l’alcalde Xavier Fonollosa qui va recordar que “tenim més de 200 entitats i més de 10.000 persones implicades, més d’un de cada tres martorellencs. Això és una riquesa d’un valor incalculable i que no es troba en gaires llocs més del nostre entorn, que fan que el nostre sigui un poble divers, plural i molt cohesionat socialment”.
Finalment, va prometre que “des de l’Ajuntament ens tindreu al vostre costat amb plena disposició, per ser el vostre company de viatge”.
La nova regidora de Participació, Igualtat, Infància, Adolescència i Cooperació, Belén Leiva, va donar la benvinguda als presents i va agraïr “la tasca que feu tots”. Leiva va dir que “les entitats sou el motor de Martorell i aquesta és la vostra festa, us mereixeu aquesta nit, ja que dediqueu moltes hores i feu molta feina en el dia a dia”.
La regidora també va tenir unes paraules d’agraïment envers totes les persones “que han contribuït des de fa molts dies en l’organització d’aquesta Trobada”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí