La junta d’UCDCAT celebra la primera reunió de l’any 2020

984

(ISLAMCAT.BCN) Diumenge passat, dia 26 de gener de 2020, va tenir lloc la primera reunió de l’any de la junta de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya.

 La reunió va tenir lloc a la seu d’UCIDCAT des de les 16:00h fins a les 19:00h amb l’ordre del dia següent:

  1. Recitació del sagrat Alcorà
  2. Paraula de ben vinguda
  3. Lectura i aprovació de l’última acta de la reunió de la junta
  4. Fixa data i ordre del dia de l’assemblea general d’UCIDCAT
  5. Fixar agenda de reunió de la junta
  6. Cloenda de la reunió

 Després de la lectura d’alguns versicles del sagrat Alcorà, el president d’UCIDCAT va iniciar la reunió agraint els membres presents i recordant-los la responsabilitat que té cada un d’ells per garantir un bon funcionament de la federació i seguiment i defensa de les comunitats islàmiques vinculades a aquesta federació.

Tot seguit, els membres de la junta van aprovar amb unanimitat l’acta de la reunió de la junta amb les comunitats de la província de Girona del passat dia 1 de desembre de 2019 que va tenir lloc a Salt.

En el quart punt de l’ordre del dia i després d’un debat entre els membres de la junta, el president d’UCIDCAT, el Sr. Mohamed El Ghaidouni, va presentar la seva dimissió davant els membres de la junta que va ser aprovada fixant el proper dia 01 de  març de 2020 com a data per la celebració de l’assemblea general extraordinària amb l’objectiu de:

  1. Presentar la memòria d’activitats i el balanç econòmic d’UCDCA
  2. Escollir una nova junta d’UCIDCAT

Els membres de la junta reunits van revisar els estatuts de la federació i van acordar avisar mitjançant una carta a totes les comunitats amb dret de vot i veu de la data i l’ordre del dia de la propera assemblea general i el procés adoptat per triar la nova junta  de la federació.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí